about us

about us

Le Métropole offers a bistronomical culinary journey, blending simplicity with gourmet excellence. This experience is artfully crafted by the talented Chefs Matthieu Goubard and Mathias Clavier. Our dedicated Restaurant Owner and Manager, Paul Keenan, will ensure that your meal is a seamless and delightful experience from start to finish.

Véronique B

A new, more subdued look for this small restaurant with a warm atmosphere and a welcoming and attentive staff! The food is excellent, and the plates are nicely laid out. Perfect for a meal with friends or a business lunch in all discretion thanks to the room on the 1st floor. I highly recommend it!

Véronique B

THE FORK

Claire-Lise J

We strongly recommend this restaurant. We had an excellent evening there: friendly, attentive and efficient service; delicious and original cuisine; pleasant atmosphere and perfect wines. We will be back!

Claire-Lise J

THE FORK

Adela P

This little restaurant is great! The service is fantastic, and the food is very good! The foie gras with gingerbread is to die for! A must try again!

Adela P

THE FORK

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
our suggestions

OUR SUGGESTIONS

The Chefs and our Managers selection: Poulpe tiède en mille-feuille, Côte de Boeuf and Magret de Canard.

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
The selection of the Chefs and the Managers

preview carte

Beef Tartare on brioche
chf 24/38

Dried tomato, shallot, caper espuma, Kumbawa oil, parmesan tuile.

Caesar salad
CHF 26

Panko chicken and dried sardines, Caesar sauce, shaved parmesan, tomato powder.

Tiramisu matcha and pistachio
chf 14
Warm octopus mille-feuille
CHF 42

Creamy chickpea panisse with lemon and thyme, chili/chimi sauce.

Côte de boeuf
chf 180

For 2 people (Included unlimited amount of 2 side dishes & 2 sauces)

DUCK BREAST
chf 44

Roasted vegetables, candied peach and nectarine, sweet potato puree, black peach reduction with roasted garlic

Matcha and Pistachio Tiramisu
chf 14

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
GENEVE

Restaurant Bistronomique
Rue du Prince 6 – 1204  Genève

Mardi au Vendredi

Déjeuner : 12:00 – 14:00
Dîner : 19:00- 22:00

Samedi

Service en continu
12:00 – 22:00