about us

about us

The Métropole offers a bistronomical culinary experience that plays on simple and gourmet associations, perfectly mastered by the talented Chef John Hartshorne and our Restaurant Director Mr. Christian Claire who will guide you throughout your meal.

Véronique B

A new, more subdued look for this small restaurant with a warm atmosphere and a welcoming and attentive staff! The food is excellent, and the plates are nicely laid out. Perfect for a meal with friends or a business lunch in all discretion thanks to the room on the 1st floor. I highly recommend it!

Véronique B

THE FORK

Claire-Lise J

We strongly recommend this restaurant. We had an excellent evening there: friendly, attentive and efficient service; delicious and original cuisine; pleasant atmosphere and perfect wines. We will be back!

Claire-Lise J

THE FORK

Adela P

This little restaurant is great! The service is fantastic, and the food is very good! The foie gras with gingerbread is to die for! A must try again!

Adela P

THE FORK

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
our suggestions

OUR SUGGESTIONS

The Chef's and our Director's selection: Foie gras au torchon, morel mushroom risotto and Breton shortbread with candied cirons.

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
The selection of the Chef and the Director

preview carte

FRESH MUSHROOM TAGLIATELLE
chf 28

Black truffle sauce, 24 month aged parmesan cheese, black garlic, trompette mushrooms

VENISON CHILI CON CARNE
chf 38

Roasted vegetables, & BIO Jasmine rice espuma

SUPRÊME CHICKEN
chf 34

White beans stew and rosemary, white pudding gnocchi & tenderstam broccoli

TRILOGY OF SEASONAL FISH
CHF 35

Tomatoes, Rouille, sauté potatoes, saffron soup

LOCAL SMOKED PORK CHOP
chf 44

300 grams

DUCK BREAST GLAZED IN HONEY
CHF 42

300 grams

RIB-EYE STEAK
chf 49

270 grams

BEEF FILLET STEAK
chf 52

180 grams

RIB EYE ON THE BONE
chf 148

For 2 people 1kg

CHEF’S SPECIAL

(subject to availability)

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
GENEVE

Restaurant Bistronomique
Rue du Prince 6 – 1204  Genève

Mardi au Vendredi

Déjeuner : 12:00 – 14:00
Dîner : 19:00- 22:00

Samedi

Service en continu
12:00 – 22:00