about us

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Le Métropole offers a bistronomical culinary journey, blending simplicity with gourmet excellence. This experience is artfully crafted by the talented Chefs Matthieu Goubard and Mathias Clavier. Our dedicated Restaurant Managers, Naibì Duttweiler and Paul Keenan, will ensure that your meal is a seamless and delightful experience from start to finish.

Véronique B

A new, more subdued look for this small restaurant with a warm atmosphere and a welcoming and attentive staff! The food is excellent, and the plates are nicely laid out. Perfect for a meal with friends or a business lunch in all discretion thanks to the room on the 1st floor. I highly recommend it!

Véronique B

THE FORK

Claire-Lise J

We strongly recommend this restaurant. We had an excellent evening there: friendly, attentive and efficient service; delicious and original cuisine; pleasant atmosphere and perfect wines. We will be back!

Claire-Lise J

THE FORK

Adela P

This little restaurant is great! The service is fantastic, and the food is very good! The foie gras with gingerbread is to die for! A must try again!

Adela P

THE FORK

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
our suggestions

OUR SUGGESTIONS

The Chefs and our Managers selection: Poulpe tiède en mille-feuille, Sole meunière and Magret de Canard.

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
The selection of the Chefs and the Managers

preview carte

SEA BREAM TARTARE
chf 28 / 39

Mango and mint

VARIATION OF BEETROOT
chf 23

With its purée, crisps, and feta crumble

SEA BASS FILLET
chf 48

With potato fondant, buttered leek, crunchy carrots, and fish sauce

PESTO LINGUINE
CHF 29

With lemon confit, crushed almonds, and arugula

APPLE & RHUBARB CRUMBLE
chf 12

With homemade vanilla ice cream.

PANFRIED SCALLOPS
CHF 32

Green asparagus and homemade Scamorza and Maltese Sauce

RACK OF LAMB
chf 55

With an herb crust, pea purée, garlic confit, and mint yogurt sauce

DUCK BREAST
chf 56

Roasted vegetables, candied peach and nectarine, sweet potato puree, black peach reduction with roasted garlic

/ TOTAL CHOCOLATE
chf 14

With its fondant cream, sorbet, and cocoa nib tile

Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
GENEVE

Restaurant Bistronomique
Rue du Prince 6 – 1204  Genève

Mardi au Vendredi

Déjeuner : 12:00 – 14:00
Dîner : 19:00- 22:00

Samedi

Service en continu
12:00 – 22:00