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CARTE

Starters

Starters

GREEN SALAD
CHF 9
MIXED SALAD
CHF 11
SWORDFISH TATAKI
chf 26/42

With Saffron Rouille, sesame cream and spicy sauce vierge with smoked thyme charcoal

TARTARE ON BRIOCHE
chf 24/38

With dried tomato, shallot, caper espuma, Kumbawa oil, parmesan tile

YELLOW PEPPER HUMMUS
CHF 15

With roasted eggplant, tomato, cucumber, red onion, pomegranate, lemon oil, coriander, parsley, mint and semolina

dishes

dishes

WARM OCTOPUS MILLE-FEUILLES
chf 42

With a creamy chickpea panisse with lemon and thyme and chili & chimichurri sauce

LAMB SHANK
chf 44

With ratatouille, semolina, rosemary and candied fruit

PORK CHOP, SMOKED with HERBES
chf 38

300 grams, sides sold separately

CÔTE DE BOEUF
chf 180

For 2 people 1kg, served with the choice of 2 sides and 2 sauces

RIB EYE LIMOUSINE
chf 40

270 grams, sides sold separately

BEEF FILLET LIMOUSINE
chf 48

200 grams, sides sold separately

DUCK BREAST
chf 44

With roasted vegetables, candied peach and nectarine, sweet potato puree, black peach reduction with roasted garlic

Toppings

Toppings / Sides

FRENCH FRIES
chf 5
SEASONAL VEGETABLES
chf 5
parmesan & truffle oil FRIES
chf 7
sauces

sauces

SAFFRON AIOLI
chf 5

Homemade seasonal butter
chf 6
CHEF’S HOT SAUCE
chf 5
CHIMICHURRI
chf 6
TRUFFLE MAYONNAISE
chf 8
ice cream cake

DESSERTS

LEMON CONFIT SABLÉ
chf 12

With red fruit, meringue, and Kumbawa

MATCHA AND PISTACHIO TIRAMISU
chf 14
LIMONCELLO AND SAKE GRANITA
chf 10

With citrus confit and grated black lemon

HOMEMADE ICECREAM / SORBET
chf 6
Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
Le Métropole Restaurant à Genève au 6 rue du Prince, vous propose une cuisine bistronomique qui joue sur des associations simples et gourmandes parfaitement maîtrisées par le talentueux Chef John Hartshorne & l’incontournable Christian Claire Directeur du restaurant qui saura vous conseiller le long de votre repas, le tout dans une ambiance feutrée.
GENEVE

Restaurant Bistronomique
Rue du Prince 6 – 1204  Genève

Mardi au Vendredi

Déjeuner : 12:00 – 14:00
Dîner : 19:00- 22:00

Samedi

Service en continu
12:00 – 22:00